ČAJ BRIŠE BORE - Napitak od ruzmarina za lepotu

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Okt.2019, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČAJ BRIŠE BORE - Napitak od ruzmarina za lepotu

Oduševićete se!

Protiv bora na licu može da vam pomogne i čaj od ruzmarina, dok za pivo i sok od limuna kažu da zateže kožu lica.

Stavite 5 do 6 grančica ruzmarina u čašu mlake vode. Sačekajte da se voda ohladi, procedite i koristite kao tonik za čišćenje lica. Aktivni sastojci ruzmarina osvežiće kožu i ublažiti bore.

Pomešajte 2 kašike hladnog svetlog piva i sok od pola limuna. Poprskajte lice ovom mešavinom i ostavite da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << deluje 5 minuta. Zatim isperite hladnom vodom. Ovo je idealan recept da na brzinu uklonite tragove umora i zategnete kožu lica.

Ako imate masnu kožu, koristite paradajz kao masku za lice, jer istovremeno vlaži, čisti i osvežava. Zgnječite dva paradajza i procedite sok i njime poprskajte kritične delove lica: čelo, nos i bradu.

Ostavite da deluje pola sata, a zatim isperite hladnom vodom.
Pogledaj vesti o: Pivo,   Hladno pivo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.