Britanac silovan na Oktoberfestu

Izvor: Vesti-online.com, 30.Sep.2014, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Britanac silovan na Oktoberfestu

Neimenovani britanski državljanin silovan je tokom Oktoberfesta, festivala piva u Minhenu, saopštila je lokalna policija.

Britanac odbio seksulane usluge nakon čega je bio silovan (Foto: Ilustracija)

 

Iako je Oktoberfest mesto gde se svake godine desi mnogo bizarnih situacija, ovakva sigurno nije zabeležena u 180 godina dugoj istoriji festivala.

 

Dok je 24-godišnji posetilac >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << festivala urinirao u žbunu napala su ga dvojica, oborili na zemlju i silovali, nakon što je prethodno Britanac odbio ponuđene seksualne usluge.

 

Posle počinjenog krivičnog dela napadači su pobegli, a policija i dalje traga za njim, kao i za svedocima događaja koji su takođe napustili lice mesta pre nego što je patrola došla, prenose nemački mediji.

 

Uprkos tome što se svake godine na Oktoberfestu događaju tuče i napastvovanja, policija je navela da se broj krivičnih dela smanjio za 20 posto, u odnosu na prošlu godinu.

 

Oktoberfest je do subote posetilo 3.3 miliona ljudi, a zabeleženo je 670 krivičnih dela, uglavnom pokušaja krađa uz nekoliko tuča u pijanstvu.

 

Pored ovog slučaja silovanja, najdramatičnije je bilo u četvrtak, kada je policija upucala američkog vojnika, posetioca Oktoberfesta koji je prethodno protivpožarnim aparatom napao osoblje i pacijente bolnice u Minhenu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Britanac silovan na Oktoberfestu

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Sep.2014

Neimenovani britanski državljanin silovan je tokom Oktoberfesta, festivala piva u Minhenu, saopštila je lokalna policija...Iako je Oktoberfest mjesto gdje se svake godine desi mnogo bizarnih situacija, ovakva sigurno nije zabilježena u 180 godina dugoj istoriji festivala, piše B92...Dok je 24-godišnji...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.