Belgrade Beer Fest 2013: Biram da recikliram

Blog: Clubbing.rs, 27.Jul.2013, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Belgrade Beer Fest 2013: "Biram da recikliram"

U saradnji sa Ball Packaging Europe Beograd, recan Fondacijom za reciklažu limenki za piće i strateškim partnerima Belgrade Beer Festa, kampanja „Biram da recikliram“ odvija se peti put, pod sloganom „Čista petica”.
   
Na štandu društvene kampanje koji se nalazi na makiškoj strani Ade Ciganlije, pored kluba „Šuma“, u periodu od 27. jula do 12. avgusta, svaki punoletan posetilac koji donese 5 praznih limenki, dobiće na poklon limenku osvežavajućeg pića jednog od partnera kampanje. Oni koji donesu 10 i više praznih limenki, stiču pravo da učestvuju u pikado igri i osvoje vredne nagrade: mp4 plejer, 100l Jelen piva, 100l Lav piva, 100l Zaječarskog piva ili 100l BIP piva, pri čemu sami biraju nagradu za koju se takmiče. Radno vreme štanda je od 17h do 22h radnim danom i od 14h do 22h petkom, subotom i nedeljom.
  
Pogledaj vesti o: Beer fest,   Fest,   Ada

Nastavak na Clubbing.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Clubbing.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Clubbing.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.