Beer fest četvrti na listi najboljih festivala piva na svetu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Feb.2020, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beer fest četvrti na listi najboljih festivala piva na svetu

Na sajtu "Najbolji festivali piva na svetu" Beogradski beer fest našao se na četvrtom mestu, čak ispred čuvenog Oktober festa u Minhenu.

Po ocenama ovog portala, najbolji je američki "Savor" u Vašingtonu, sledi "Qingdao" u Kini, a srpski festival našao se odmah nakon britanskog festivala piva u Londonu.

Beogradski beer fest najbolji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je u jugoistočnoj Evropi, a u opisu stoji i da je tokom 18 godina postojanja prerastao u najveću i najposećeniju manifestaciju, gde se toči preko 500 vrsta piva i na koji dolazi pola miliona ljudi.

"Ako planirate da provedete letnje mesece u jugoistočnoj Evropi ne smete da propustite Beer fest koji pored piva nudi i raznovrstan muzički program - do sada su nastupale zvezde poput Simple Minds, Rudimental, CeeLo Green, Marky Ramones, Blitzkrieg Roisin Murphy i to besplatno", poručuju autori sajta u obrazloženju.

Posle Beer festa na listi su se našli festivali piva u Belgiji, Argentini i Brazilu.
Pogledaj vesti o: Beer fest

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Portal „Najbolji festivali piva“ objavio TOP 10 listu: Beogradski Beer fest bolji od Oktoberfesta

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 27.Feb.2020, 13:27

Na prvom mestu je vašingtonski festival Savor koji će se održati 15. maja, na drugom Qingdao međunarodni festival piva koji će se održati od 24. jula do 16. avgusta a na trećem Veliki britanski festival piva koji će se održati od 4. do 8. avgusta u Londonu...Na četvrtom mestu liste portala...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.