BEER FEST DAN TRECI Blatnjava zurka na Uscu uz Kristale sjajni Kerber oterao kisu

Izvor: medio.rs, 22.Avg.2015, 02:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEER FEST DAN TRECI Blatnjava zurka na Uscu uz Kristale sjajni Kerber oterao kisu

I pored velikog truda ogranizatora, na pojedinim mestima ima blata do kolena, ali mnogobrojna publika i pored toga uživa u dobroj muzici

Beer fest ušao je u svoj treći dan. Najverovatnije zbog kišovitog i hladnog vremena, nema preterane gužve. I pored velikog truda organizatora, koji su posuli biomasu, blata je, nažalost, bilo na pojedinim mestima i do kolena, pogotovo na središnjem delu. Kiša je padala, >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << ali je i prestala.

Foto: Telegraf

Gumene čizme su bili neizostavni modni detalji kod posetioca, kao i kabanice, koje su se u okviru festivala prodavale i po ceni od 300 dinara. Publika je mogla da sluša nastupe “Legendi”, kao i “Kristala”. Pre toga i koncert benda “Ničim izazvan”.

Foto: Telegraf

Daša i ostali članovi popularne grupe izveli su svoje najveće hitove, a premijerno su izveli pesmu “Kraj izvora”.

Usledio je potom nastup “Kristala”. I momci iz ovog benda razmradali su posetioce svojim pesmama, a koncert su završili numerom “Lavirint”.

Foto: Telegraf

Usledio je koncert grupe “Kerber”, a Gale i društvo podigli su sve na noge. Ređali su se hitovi kao što su “Bolje da sam druge ljubio”, “Ratne igre”, “Igraj sad”, “Hajde da se volimo” i ostali, a publika je đuskala i pevala.

Foto: Telegraf

Frontmen grupe “Kerber” Gale pozdravio je bajkere, a zatim je otkrio da je pre 40-tak dana izgubio svog druga, kuma i posvetio pesmu “Ne ostaju tragovi” njemu i svima koji su nekoga izgubili.

Za sam kraj čuo se i hit “Ognjište”.

Foto: Telegraf

Naravno, Beer fest nije mogao da prođe bez Inspektora Blaže, koji se na bini pojavio kao toreador.
Pogledaj vesti o: Beer fest

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.