Australijski premijer na meti kritika zbog piva (VIDEO)

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Apr.2015, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Australijski premijer na meti kritika zbog piva (VIDEO)

Australijski premijer Toni Ebot izazvao je buru u javnosti i na društvenim mrežama kada je naiskap popio čašu piva u jednom baru u Sidneju.

Na internetu se pojavio video snimak na kome se Ebot vidi da je za šest sekundi iskapio čašu piva uz povike okupljenih "do dna".

Premijer je pivo popio na nagovor trenera fudbalskog tima tehnološkog fakulteta u Sidneju koji ga je pozvao da popije pivo sa najboljim >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << igračima što je on i učinio.

Elektronski mediji prenose da je Ebot iskapio čašu sa nešto manje od pola litre "Victoria Biter" piva.

Navodno, Ebot je tada podsetio na jednog od svojih prethodnika Boba Houka koji je kriglu od 1,7 litara piva iskapio za rekordnih 11 sekundi.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Pogledajte kako izgleda kada premijer pije na ex

Izvor: B92, 20.Apr.2015, 09:25

Australijski premijer Toni Abot, poznat je po gafima i neumesnim izjavama. Ovoga puta je izazvao novu polemiku kada je za vikend na iskap popio pivo u baru u Sidneju.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.