Teške reči u Pinkovim zvezdama! Dara brutalno izvređala Kemiša: Ti si debeli deda!

Izvor: Svet plus, 10.Maj.2017, 21:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teške reči u Pinkovim zvezdama! Dara brutalno izvređala Kemiša: Ti si debeli deda!

Pinkove zvezde i ove subote donose dosta uzbuđenja i dobrih kandidata, ali i nove svađe među članovima žirija.

Tokom rasprave o pevačkim kvalitetima kandidatkinja, ionako napeta atmosfera među članovima žirija doživela je kulminaciju. Bračni par, pevačica Zorica Brunclik i muzičar Miroljub Aranđelović Kemiš, optužili su Daru Bubamaru kako se dodvorava Šabanu Šauliću. Dara je pokušala da ne >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << obraća pažnju na ove komentare, iako joj je to zasmetalo. Međutim, bračni par nije prestao, već je u nastavku svoje strelice uputio upravo ka kralju narodne muzike, koji im je i kum. - Kume, ti se foliraš i to što sada radiš nije u redu, pokaži bar malo poštovanja - rekla je Zorica Šabanu, nakon čega je Kemiš uspeo da potpuno izbaci Daru iz takta.

- Ti si jedan matori, raspali, debeli deda! Deda koji sada nešto popuje - odbrusila je besna Dara, koja nije birala reči.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.