Tanja Čukić besprekornim vokalom fascinirala sve u Pinkovim zvezdama!

Izvor: Svet plus, 22.Apr.2017, 23:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tanja Čukić besprekornim vokalom fascinirala sve u Pinkovim zvezdama!

Taja Čukić i u večerašnjoj emisiji Pinkove zvezde svojim besprekornim vokalom fascinirala je petočlani žiri izvođenjem numere Verice Šerifović.

Takmičarka koja je od prvog trenutku svojim moćnim glasom, privukla veliku pažnju žirija Pinkovih zvezda, ali i publike, definitivno je i u večerašnjoj emisiji bila na visini zadatka i izvođenjem pesme "Ako treba mogu to" od Verice Šerifović, ponovo je fascinirala sve. "Tanja, najbolji tvoj najbolji nastup dosad što se tiče interpretacije", rekla je Dara Bubamara, dok je Dragana Mirković bila facinirana emocijom koju je donela prilikom izvođenja ove numere.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Pinkove zvezde: Marko Stolić emotivnim nastupom oduševio - Ti si SUPERMEN!

Izvor: Svet plus, 23.Apr.2017, 00:51

U večerašnjoj emisiji Pinkove zvezde, Marko Stolić svojim savršenim vokalom uspeo je da raspameti petočlani žiri, a od Dragane je dobio i nadimak da je Supermen...Izvođenjem pesme Saše Matića "Kad tonem", Marko je i ovoga puta probudio neverovatne emocije kod ženskog dela žirija Pinkovih zvezda,...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.