TOTALNO IZNENAĐENJE: Najveći ljubimac žena menja Džinovića u “Pinkovim zvezdama” (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 04.Avg.2016, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TOTALNO IZNENAĐENJE: Najveći ljubimac žena menja Džinovića u “Pinkovim zvezdama” (FOTO)

Žiri "Pinkovih zvezda" biće u totalno drugačijem sastavu nego što je bio u prethodne dve godine, tako da ćemo gledati neka nova lica.

Harisa Džinovića će tako zameniti njegov kolega, Željko Samardžić, kojeg, da podsetimo, mnoge žene obožavaju, navodi "Blic Puls".

Foto: TV Pink

U ovom takmičenju, bar na kratko, gledaćemo i Seku Aleksić. Kao što je od ranije poznato, na mesto Cece Ražnatović naći će se Dragana Mirković.

U žiriju će biti isto i Zorica Brunclik, piše ovaj list.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Pinkove zvezde,   Seka Aleksić

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Seka otkrila da li će biti u žiriju “Pinkovih zvezda”!

Izvor: Telegraf.rs, 04.Avg.2016

Povodom priča da će se u novoj postavi žirija treće sezone "Pinkovih zvezda" naći i Seka Aleksić, pevačica se oglasila putem Tvitera i otkrila da li će sedeti u crvenoj fotelji sa još nekoliko kolega...Do sada je poznato da će na mestu Cece Ražnatović sedeti Dragana Mirković, dok će Harisa...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.