Izvor: Scandal.rs, 22.Jul.2019, 20:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sloba se ženi! Otkrio KADA će pokazati novu DEVOJKU!

Sloba Radanović se proslavio u najgledanijem muzičkom takmičenju “Pinkove zvezde” a onda i učešćem u prvoj sezoni najgledanijeg rijaliti programa u Evropi “Zadruzi”. Tokom boravka u rijalitiju prevario je tadašnju suprugu Kiju Kockar sa Lunom Đogani, a posle svega ostao je bez obe. Pevač je dugo samovao, a onda je iznenadio javnost kada je objavio The post Sloba se ženi! Otkrio KADA će pokazati novu DEVOJKU! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

STAJE NA LUDI KAMEN? Sloba Radanović otkrio kada će PRESTATI DA KRIJE DEVOJKU, a onda rekao nešto što će pokrenuti lavinu komentara

Izvor: Blic, 23.Jul.2019, 07:49

Sloba je iznenadio mnoge kada je priznao da, posle dužeg vremena, uživa u novoj vezi. Iako javnost još uvek ne zna ko je u pitanju, a i nakon brojnih spekulacija da se zapravo pomirio sa bivšom ženom Kijom, pevač ističe koliko je srećan, te da ne isključuje brak kao opciju.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.