SVI SU JOJ SE SMEJALI ZBOG FALSIRANJA POSVADjALA SE SA ZIRIJEM PINKOVIH ZVEZDA A NECETE VEROVATI CIME SE DANAS BAVI

Izvor: medio.rs, 02.Sep.2017, 19:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVI SU JOJ SE SMEJALI ZBOG FALSIRANJA POSVADjALA SE SA ZIRIJEM PINKOVIH ZVEZDA A NECETE VEROVATI CIME SE DANAS BAVI

Marija Janković, učesnica treće sezone "Pinkovih zvezda", ostala je upamćena po skandalu!

Marija nije mogla da podnese kritike članova žirija, pa se bez ustezanja posvađala kako sa Majom Nikolić, tako i sa Šabanom Šaulićem. Jankovićeva se predstavila numerom Lepe Brene "Četiri godine", ali je nije izvela kako treba. Maja i Šaban su pokušavali da joj objasne da je pevala u falšu, ali nije to prihvatala, te se sa njima upustila u verbalni obračun.
>> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs <<
Nakon ovog skandaloznog učešća u "Pinkovom" šou programu Marija nije digla ruke od pevanja. Šta više, ona je nastavila da peva po lokalnim klubovima i privatnim proslavama, što je pokazatelj da je nisu poljuljali negativni komentari u "Pinkovim zvezdama".

Što se izgleda tiče, Marija se nije nimalo promenila. Ostala je verna plavoj boji kose, a pratiocima na Fejsbuku pokazala je i kako izgleda kada se skine u kupaći kostim.

Ovako je Marija izvela Brenin hit, a potom napravila skandal koji je na "Jutjubu" pregledan skoro dva miliona puta.
Pogledaj vesti o: Pinkove zvezde

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.