SLOBA RADANOVIĆ EKSKLUZIVNO ZA SD - Kija i ja smo svašta preživeli zajedno, ali OVO JE NEŠTO NOVO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Okt.2018, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLOBA RADANOVIĆ EKSKLUZIVNO ZA SD - Kija i ja smo svašta preživeli zajedno, ali OVO JE NEŠTO NOVO!

Iskreno o bivšoj supruzi i nedavnom susretu!

Pevač "Pinkovih zvezda" i bivši učesnik "Zadruge", Slobodan Radanović nedavno je nastupio u popularnom prestoničkom klubu.

Pre nego što je istupio pred mnogobrojnu publiku, željnu dobre atmosfere, Sloba je sa ekipom portala Srbija Danas.com porazgovarao na brojne teme.

Radanović je otkrio da radi na svojoj novoj pesmi, kao i o čemu je pričao sa bivšom devojkom Lunom Đogani (detaljnije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << klikom OVDE).

- Susret je bio više profesionalan... Bilo je pozitivno. Trudili smo se da to iznesemo na najbolji način zbog toga što je mnogo ljudi došlo da nas vidi i čuje. Otpevali smo jednu pesmu zajedno na bini, a atmosfera je bila baš super... Mi smo sve preživeli za pet godina veze, ali ovo je nešto potpuno novo što mi se dogodilo i čudno je - priznaje Sloba.

- Meni je bilo supre - uz osmeh i bez dileme odgovara naš sagovornik.

- Trenutno stvarno nema ništa, ni ozbiljno ni neozbiljno... Preokupiran sam poslom i u poslednje vreme sam bolestan sve vreme. Fokusirao sam se na to da što pre ozdravim, da završim novu pesmu i da to što pre izađe... Ostalo će doći samo po sebi - zaključuje Radanović za naš portal.

GOSPODE BOŽE! Aci Lukasu su uradili nešto MONSTRUOZNO: Reakcija pevača ŽUSTRA (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.