SCANDAL! na licu mesta: Počeo drugi krug “Pinkovih zvezda”, iznenađenja na samom startu! (foto)

Izvor: 011vodič.com, 02.Nov.2015, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SCANDAL! na licu mesta: Počeo drugi krug “Pinkovih zvezda”, iznenađenja na samom startu! (foto)

Danas je u Šimanovcima snimana prva epizoda drugog kruga “Pinkovih zvezda”. Kako SCANDAL! saznaje, osim promene u žiriju, desila se i izmena propozicija takmičenja.
Umesto Miroslava Ilića u žiriju sedi Zorica Brunclik, što je Bora Đorđević saznao tek kada je došao na snimanje!
“Nisam znao da je Miroslav u žalosti i da mu je otac umro i da imamo tu promenu.”, bio je iznenađen Bora.

Ceca otkriva za >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << SCANDAL! da ne očekuje da bilo ko bude strožiji od Miroslava Ilića:
“Miroslavu ne  može da promakne nijedan falš, ništa što je netačno i na šta mi drugi progledamo kroz prste!”, kroz osmeh  je rekla Ceca.

Bora Đorđević je za jednog kandidata spremio poklon, ali je i objasnio kakav je odnos članova žirija prema kandidatima:
“Mi brinemo o našim kandidatima! Evo, Ceca je jednog od finalista izvela na binu na svom koncertu u Zrenjaninu, ja sam na “Bir festu”, kada smo nastupali, ugostio još jednog, a pobednik već uveliko snima album.” 
Najvidljivija promena, koja će svima biti jasna na samom početku emisije, je raspored sedenja. Sada je Ceca u sredini žirija!

A na pitanje zašto se to dogodilo, organizatori su objasnili da je sada više žena u žiriju, pa su ih zato ovako rasporedili.
A šta se još dešavalo iza kulisa i kako je Zorica Brunclik bila prihvaćena na snimanju, možete pročitati i videti u najčitanijem tabloidu SCANDAL!

#svet
The post SCANDAL! na licu mesta: Počeo drugi krug “Pinkovih zvezda”, iznenađenja na samom startu! (foto) appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.