Pinkove zvezde: Zorica Brunclik uvredila Šabana Šaulića! VIDEO

Izvor: Svet plus, 15.Dec.2016, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pinkove zvezde: Zorica Brunclik uvredila Šabana Šaulića! VIDEO

Još jedna veoma zanimljiva emisija najpopularnijeg muzičkog takmičenja na ovim prostorima,"Pinkve zvezde", je pred nama, a na samom početku dogodila se svađa koju niko nije očekivao.

Sve je počelo komentarom Zorice Brunclik na račun njenog kuma, Šabana Šaulića: "Volim tu tvoju dobrotu američku", rekla je Zorica, na šta je Šaban odmah reagovao. "Je l' mogu ja nekad da budem pošteđen uvreda i dobacivanja", rekao je kralj narodne muzike, na šta je usledilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Zoričino pitanje čime ga je uvredila. "Kad vi pričate ja ćutim. Šta znači to "američka",  pitao je Šaulić, a potom spustio stolicu. Sa druge strane, Dragana Mirković probleme rešava lepim rečima, dok joj je Dara Bubamara otvorila dušu.

"Dva i deset je visok",  poverila se Dara Dragani o svom novom dečku. Vau... Ti si Daro džepna Venera, a on pravi muškarac - rekla joj je folk pevačica, na šta je Bubamara rekla i da je 12 godina mlađi od nje. Na kraju se sve ipak završilo dobrom pesmom i sjajnom atmosferom u studiju.
Pogledaj vesti o: Pinkove zvezde

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.