Pinkove zvezde: Aleksandra Veljković razigrala žiri i Milana!

Izvor: Svet plus, 27.Sep.2014, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pinkove zvezde: Aleksandra Veljković razigrala žiri i Milana!

Šou Pinkove zvezde se zahuktava, a jedna od potencijalnih zvezda je i Aleksandra Veljković iz Leskovca, prva kandidatkinja koja je podigla svih pet članova žirija i jednoglasno prošla dalje.

Prvom pesmom "A tebe nema" Zorice Brunclik, harizmatična 33-godišnja Leskovčanka osvojila je veći broj glasova, međutim izvođenjem druge numere Oktobra 1864 "Nađi me", uspela je da podigne i očara žiri, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << a pojedine je i razigrala, uključujući i Milana Kalinića.

Do sada pet kandidata i pet prolazaka dalje, stoga verujemo da će žiri imati pune ruke posla do kraja treće emisije Pinkove zvezde.

Autor: B.B.

Foto: Printscreen Pink TV
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.