Pavle Dejanić je ponovo onaj stari: POČEO JE KRAJ! VIDEO

Izvor: Svet plus, 07.Jun.2016, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pavle Dejanić je ponovo onaj stari: POČEO JE KRAJ! VIDEO

Pinkova zvezda, Pavle Dejanić, nakon numere "To se ljubav zove" obradovao je svoje fanove novim spotom za pesmu "Počeo je kraj" u kom se pojavljuje u dobro poznatom starom "fazonu".

Pavle Dejanić, finalista prve sezone Pinkovih zvezda, danas je objavio novu numeru "Počeo je kraj". Spot za ovaj singl rađen je dosta ranije dok je pevač još uvek imao dugu kosu. U ovoj numeri i spotu gostuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << poznati muzičar Marko Kon.

"Dogovorio sam se sa čelnicima svoje matične kuće da ovu pesmu izbacim malo kasnije, posle "To se ljubav zove", jer je malo "tvrđa", ali sam u međuvremenu promenio stajling, i onda sam dosnimio kadrove sa kratkom kosom", rekao je Pavle za Svet Plus i dodao:"Što se tiče albuma, nadam se do kraja godine ili na proleće, Boze zdravlja".

Uživajte u novoj pesmi Pavla Dejanića.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.