PINKOVU ZVEZDU ZESTOKO IZVREDjALA ZENA BRUKAS SE NE MISLIS NA BOLESNU DECU

Izvor: medio.rs, 05.Feb.2017, 23:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PINKOVU ZVEZDU ZESTOKO IZVREDjALA ZENA BRUKAS SE NE MISLIS NA BOLESNU DECU

Mladi pevač je napravio predah od nastupa.

Pinkova zvezda Pavle Dejanić je samo jedan od pevača koji su iskoristili kraj januara u početak februara za odmor. On je trenutno na Kubi, odakle s vremena na vreme objavi i po koju fotografiju.

Izgleda da su neke fotografije zasmetale njegovoj publici, tačnije jedna žena, koja ga je navodno podržavala tokom "Pinkovih zvezda" gde se takmičio, >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << otkrila je i to ispod objavljene fotografije da je Pavle razočarao.

– Dokle ti dođe uz naše glasove odvojene od usta i bolesne dece. Ti si sada zvezda. Do tebe doći sada da pomogneš bolesnima, a ti se brukaš, zvezda nedostižna - osula je jedna gospođa uvrede na račun mladog pevača.

Nakon ovog komentara, Pavle je odgovorio gospođi da je učestvovao u brojnim humanitarnim akcijama.

– Poštovana i draga gospođo, koja se usuđujete da napišete takav odvratluk! Samo prošle godine sam organizovao za bolesnu decu širom Srbije, zajedno sa ostalim Pinkovim zvezdama, sa KUD-ovima, prijateljima sa estrade, gazdama kafana, klubova i ostalim humanim ljudima preko 20 humanitarnih koncerata, i svaki svoj nastup otvaram pozivajuci dobre ljude na humanost! Sram Vas bilo 300 puta zbog napisanog! - odgovorio joj je Pavle, a drugi su mladom pevaču savetovali da ne treba da se pravda.

– Šta se pravdaš? Jednostavno si javna ličnost i dostupan si svakoj budali da te komentariše. Samo uživaj - reagovali su oni koji se u Pavla ipak nisu razočarali kao sporna gospođa.

Inače, pre odlaska na Kubu, Pavle je predstavio spot za svoj novi singl koji nosi naziv "Crno pile". Ovaj video možete da pogledate ispod!

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.