PINKOVE ZVEZDE: Aldin Čergić oduševio Cecu - Podsetio si me na Sašu Matića! VIDEO

Izvor: Svet plus, 27.Mar.2016, 00:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PINKOVE ZVEZDE: Aldin Čergić oduševio Cecu - Podsetio si me na Sašu Matića! VIDEO

Večeras je u muzičkom takmičenju Pinkove zvezde čast da prvi nastupi iz muške grupe imao Aldin Čergić, koji je oduševio sve, ali posebno Cecu Ražnatović.

Aldin se večeras u muzičkom šou programu Pinkove zvezde predstavio pesmom Saše Matića, "Kralj izgubljenih stvari" i potpuno raspametio sve u studiju. Aplauz publike je govorio za sebe, a žiri mu je uputio puno komplimenata. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Bora Đorđević i Rada Manojlović su mu rekli da je bio izuzetno osećajan i da su uživali, dok je Marina Tucaković primetila da ima divnu emociju.

"Bravo momčino" poručio mu je Miroslav Ilić, dok mu je Ceca Ražnatović rekla da joj je na trenutak delovalo kao da sluša Sašu Matića, a ne njega. Kao što je bilo očekivano, on je jednoglasnom odlukom žirija prošao direktno u šesti krug takmičenja.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.