Ogromno interesovanje za audiciju “Pinkovih zvezda” i “Zvezdica” u Sarajevu

Izvor: Svet, 11.Apr.2015, 19:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ogromno interesovanje za audiciju “Pinkovih zvezda” i “Zvezdica” u Sarajevu

Više od 700 kandidata prijavilo se danas na prvoj ovogodišnjoj audiciji u Sarajevu za ucesce u novoj sezoni šou programa “Pinkove zvezde” i “Pinkove zvezdice”.

Ovakav odaziv produkt je visoke gledanosti ovih emisija u Bosni i Hercegovini u aktuelnoj sezoni.

Takmičari su strpljivo čekali svoj red u holu ili ispred zgrade TV Pink Bh u Sarajevu. U glavni grad BiH pristigla je i brojna ekipa muzičkih producenata iz Beograda koji će do kasnih sati večeras raditi na otkrivanju mladih talenata. Uskoro će biti objavljena lista drugih gradova gde će audicije biti održane.
Pogledaj vesti o: Pinkove zvezde

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Audicija u Sarajevu: Ogroman odaziv takmičara na audiciji za novu sezonu PINKOVIH ZVEZDA I ZVEZDICA! FOTO

Izvor: Svet plus, 12.Apr.2015, 12:35

Više od 700 kandidata prijavilo se danas na prvoj ovogodišnjoj audiciji u Sarajevu za ucesce u novoj sezoni show programa Pinkove zvezde i Pinkove zvezdice. Ovakav odaziv produkt je visoke gledanosti ovih emisija u Bosni i Hercegovini u aktuelnoj sezoni. nbsp;

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.