Izvor: Press, 16.Avg.2018, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO JE ĐEKSONOV DEČKO IZ HRVATSKE? Njegov drug tvrdi: NEMANJA JE LUD ZA NJIM, MESECIMA GA PROGONI! (FOTO)

Đeksonovim bivšim devojkama neće biti dobro!
Bivši zadrugar Nemanja Đerić Đekson bio je prepoznatljiv po svojim brojnim kratkoročnim vezama koje je ostvario pred kamerama u najgledanijem rijalitiju u regionu. Iako su među njima bile atraktivne devojke poput Anđele VešticeMine Vrbaški Jelene Krunić, on >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << je uspeo da osvoji srce i mlade Pinkove zvezde Andrijane Radonjić za koju su svi takmičari kao i publika imali samo reči hvale.




Autor: Zadruga - RTV Pink


Međutim, u javnosti je kao bomba odjeknula vest da je Đekson ostvario prisniji odnos i sa jednim muškarcem iz Hrvatske! Naime, na adresu redakcije portala Pink.rs stigla je prepika između nepoznatog momka i Đeksona, koju možete pročitati OVDE




Kako otkriva izvor koji je blizak prijatelj tom dečku, u pitanju je izvesni Slaven Pavlović iz Osijeka, koji tvrdi da je Đekson potpuno lud za njim:



Čuo sam da se viđaju, cela Hrvatska bruji o tome. Poznajem Slavena, on je imao neki svoj brend koji je ubrzo propao, a nakon toga počeo je da se bavi sumnjivim poslovima. Verujem da je to istina i da će uskoro otići u Beograd. Nemanja je potpuno lud za njim, mesecima ga progoni a Slaven ga ignoriše - rekao je izvor koji je insistirao da ostane anoniman.



Autor: Pink.rs


Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.