Izvor: Scandal.rs, 16.Avg.2018, 00:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĐEKSON U ŠEMI SA MOMKOM IZ HRVATSKE? Isplivala prepiska koja će šokirati sve, njegovim bivšim devojkama će POZLITI! (FOTO)

Bivši zadrugar Nemanja Đerić Đekson je tokom svog devetomesečnog boravka u najgledanijem rijalitiju u regionu ,,Zadruzi” bio izložen mnogobrojnim skandalima, naročito nakon mnogobrojnih veza koje je ostvario sa Anđelom Vešticom, Jelenom Krunić, Andrijanom Radonjić i Minom Vrbaški. Međutim, reper je Belu kućuipak napustio sa Pinkovom zvezdom, Andrijanom ali je njihova veza u spoljnom svetu ubrzo doživela i krah, a spekulisalo se da je najveći uticaj na njihov The post ĐEKSON U ŠEMI SA MOMKOM IZ HRVATSKE? Isplivala prepiska koja će šokirati sve, njegovim bivšim devojkama će POZLITI! (FOTO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ISPLIVALA ŠOKANTNA PREPISKA! ĐEKSON JE GEJ? OVE poruke su DOKAZ da je u vezi sa momkom iz Hrvatske?

Izvor: Press, 16.Avg.2018

Bivši zadrugar Nemanja Đerić Đekson je tokom svog devetomesečnog boravka u najgledanijem rijalitiju u regionu ,,Zadruzi” bio izložen mnogobrojnim skandalima, naročito nakon mnogobrojnih veza koje je ostvario sa Anđelom Vešticom, Jelenom Krunić, Andrijanom Radonjić i...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.