Izvor: Scandal.rs, 30.Avg.2018, 23:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon Kijine JAVNE PROZIVKE, Sloba se OGLASIO: SAMO SAM HTEO DA KAŽEM SVOJU STRANU PRIČE!

Pinkova zvezda Sloba Radanović je dopustio da ga u rijalitiju “Zadruga” savladaju emocije i upusti se u emotivnu vezu sa Lunom Đogani, uprkos činjenici da što je bio oženjen Kristinom Kockar. Ovaj postupak ga je “koštao” mnogo toga, pa se i dan danas bori sa nizom kritika i osuda. Kristina i Sloba su okončali svoj The post Nakon Kijine JAVNE PROZIVKE, Sloba se OGLASIO: SAMO SAM HTEO DA KAŽEM SVOJU STRANU PRIČE! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sloba ISTOG TRENUTKA ODGOVORIO na Kijino pismo, pa svojom reakcijom ZAPREPASTIO SVE! (FOTO)

Izvor: Scandal.rs, 31.Avg.2018, 00:50

Pinkova zvezda Sloba Radanović je tokom svog učešća u rijalitiju “Zadruga” uplovio u ljubavnu romansu sa Lunom Đogani, uprkos činjenici da je oženjen Kristinom Kockar. Zbog preljube koju je učinio naišao je na mnoštvo osuda koje ni dva meseca nakon završetka rijalitija ne jenjavaju. Kija...

Nastavak na Scandal.rs...

Nakon Kijine JAVNE PROZIVKE, Sloba se OGLASIO: Ne zanima me da li će da mi se javi, SAMO SAM HTEO DA KAŽEM SVOJU STRANU PRIČE! (FOTO)

Izvor: Press, 31.Avg.2018

Radanović smatra da je nijednom izjavom nije uvredio. . Pinkova zvezda Sloba Radanović je dopustio da ga u rijalitiju "Zadruga" savladaju emocije i upusti se u emotivnu vezu sa Lunom...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.