NE ŽELI DA JE VIDI! Luna otišla u Zrenjanin, a O SUSRETU sa njom otkrio ISTINU - Ja idem, a ona...

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Avg.2018, 08:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE ŽELI DA JE VIDI! Luna otišla u Zrenjanin, a O SUSRETU sa njom otkrio ISTINU - "Ja idem, a ona..."

Bio je iskren.

Bivša "Pinkova Zvezda", Slobodan Radanović ogromnu popularnost je stekao u rijalitiju "Zadruga" nakon što je pre milionima gledalaca prevario svoju, sada bivšu, suprugu Kristinu Kiju Kockar sa mladom blogerkom Lunom Đogani.

Naime, sinoć je Ognjen Nestorović ugostio Slobu, a ovaj učesnik prve sezone "Zadruge" komentarisao je svoje članove porodice za koje je rekao da će ga uvek podržavati u svemu što radi.

- Od kada sam izašao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz "Zadruge" oni su se malo smirili. Ja sam tek sada video da je njima mnogo bilo teško. Sada imaju mogućnost da me pozovu, da me vide, da pitaju kako sam, šta radim... To im je nedostajalo, ja mislim. Krivo mi je što su previše to lično shvatili, a sada je sve OK. Na kraju krajeva mama mi je rekla da slušam sebe i da ću imati podršku - rekao je Sloba.

Slobina bivša devojka Luna Đogani posetila je Radanovićevu majku Draginju na dan njenog rođendana, a taj susret je pevač izbegao.

- Ja sam to shvatio kao gest koji je bio korektan, fin i lep sa njene strane. Nisam znao da će stvarno da se to dogodi. Niko mi nije rekao. Ja sam izabrao da se ne susretnemo. Saznao sam pet minuta pre toga da postoji mogućnost da dođe. Pre toga, ja sam rekao: "Ja idem, ako se to dogodi" i dogodilo se - dodao je pevač.

Kako će Luna reagovati kada bude čula šta je Sloba rekao, ostaje nam da saznamo.

(HOT VIDEO) POKAZALA BRADAVICE! Zadrugarka ušla u bolnicu GOLIH GRUDI! Reakcija doktorke je HIT HITOVA
Pogledaj vesti o: Zrenjanin,   Pinkove zvezde

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sloba rasplakao Acu Lukasa

Izvor: Vesti-online.com, 31.Avg.2018

Slobodan Radanović i dalje je glavna tema u javnosti otkad je pred milionskim auditorijumom prevario svoju suprugu Kristinu Kockar sa mladom blogerkom Lunom Đogani...Mnoge javne ličnosti oglašavale su se povodom ovog postupka, pa se zbog toga našao na stubu srama. Među njima je bio i Aca Lukas koji...

Nastavak na Vesti-online.com...

Miljana Kulić je JAVNO OPTUŽILA Mirka Gavrića da je imao odnose sa Slobom: Radanović se konačno oglasio i rekao šta misli o kolegi! (VIDEO)

Izvor: Scandal.rs, 31.Avg.2018

Pevač Slobodan Radanović ostavio je veliki trag kao učesnik prve sezone rijalitija Zadruga, a naročito posle javne prevare koju je počinio kada je pred milionima gledalaca prevario svoju bivšu suprugu Kristinu Kockar. S obzirom na to da mediji danima pišu o producentu i pevaču Mirku Gavriću,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.