Mite Stoilkov trijumfovao u drugoj sezoni Pinkovih zvezda! (foto i video)

Izvor: Scandal.rs, 29.Jun.2016, 03:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mite Stoilkov trijumfovao u drugoj sezoni Pinkovih zvezda! (foto i video)

Mite Stoilkov, nova pevačka nada iz Makedonije, pobednik je druge sezone Pinkovih zvezda. Iako je bila veliki favorit i publike i dela žirija, Jelena Đurić je na kraju završila na drugom mestu, dok je treće mesto pripalo Janku Ristanoviću.

Druga sezona Pinkovih zvezda ostaće upamćena po brojnim talentovanim kandidatima, a za titulu se takmičilo njih 12: Anja Tomić, Eldin Alibašić, >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Magdalena Vračić, Enis Todić, Suzana Knežević, Janko Ristanović, Dijana Hazirović, Marko Šabanović, Ivana Keković, Mite Stoilkov, Jelena Đurić i Adam Labunski.

Finale će svakako ostati upamćeno i po tome što je folk diva i članica žirija Ceca Ražnatović predstavila svoje nove pesme.

Pogledajte nastupe finallista:

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POBEDNIK DRUGE SEZONE PINKOVIH ZVEZDA JE MITE STOILKOV (FOTO+VIDEO)

Izvor: medio.rs, 29.Jun.2016

Publika je odlučila da najbolji među Pinkovim zvezdama, miljenik ženskog dela publike, koji je oduševljavao region iz nedelje u nedelju, trijumfuje u finalu.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.