Mia za novi SVET: Ne smeta mi što Stanija grabi medijski prostor preko mene

Izvor: Svet, 07.Okt.2016, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mia za novi SVET: Ne smeta mi što Stanija grabi medijski prostor preko mene

Nakon što je Stanija Dobrojević izjavila da je prvoj njoj bio ponuđen posao voditeljke u Pinkovim zvezdama, koji je odbila jer ne želi da bude u bekstejdžu već na velikoj sceni, oglasila se i Mia Borisavljević:
“Ja sam na velikim scenama svakodnevno kada nastupam, a ovo je drugi vid prezentacije. Mislim da je zadatak u bekstejdžu veoma kompleksan, važan i težak. Za to treba imati dobru komunikaciju, spontanost, elokvenciju, a iznad svega ljudi treba da te >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << vole“, objašnjava Mia, i dodaje:
“Ne smeta mi što je Staniji prvoj ponuđen posao i što grabi medijski prostor preko mene. Ovo je novo iskustvo u najgledanijem programu, na najgledanijoj televiziji, i ima mnogo veze sa mojim zanimanjem jer je takmičenje muzičkog karaktera. Imam veoma težak zadatak da radim sa ljudima iz naroda, odnosno sa porodicama koje su došle da podrže takmičare, kao i sa samim takmičarima.“
OSTATAK TEKSTA POTRAŽITE U ŠTAMPANOM IZDANJU SVETA KOJI JE U PRODAJI OD SREDE, 5. OKTOBRA
Pogledaj vesti o: Pinkove zvezde

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Mia za novi SVET: Ne smeta mi što Stanija grabi medijski prostor preko mene

Izvor: Scandal.rs, 07.Okt.2016

Nakon što je Stanija Dobrojević izjavila da je prvoj njoj bio ponuđen posao voditeljke u Pinkovim zvezdama, koji je odbila jer ne želi da bude u bekstejdžu već na velikoj sceni, oglasila se i Mia Borisavljević:..“Ja sam na velikim scenama svakodnevno kada nastupam, a ovo je drugi vid prezentacije....

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.