Marko Stolić i nova balada - Zaboravljam! Oduševiće vas! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 31.Avg.2018, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marko Stolić i nova balada - Zaboravljam! Oduševiće vas! (VIDEO)

Premijera pesme Šabanovog kuma i Pinkove zvezde će vas oduševiti i dopasti vam se već na prvo slušanje. Marko Stolić i nova pesma - balada "Zaboravljam". 

Marko Stolić je bio jedan od najzapaženijih učesnika muzičkog takmičenja "Pinkove Zvezde", a sada je prvom pesmom opravdao očekivanja kralja narodne muzike Šabana Šaulića. Zauzeo je drugo mesto u trećoj sezoni ovog regionalnog pevačkog takmičenja. Ovaj Supermen, kako ga je krstio Šaban >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Šaulić zbog fizičke sličnosti sa Klarkom Kentom, objavio je danas i spot za pesmu. Zbog toga su se on i kralj narodne muzike zvali kumovima, a Šaulić mu je predvideo blistavu karijeru.

U pesmi on peva o devojci koju je izgubio i u koju je i dalje zaljubljen, a glavni akteri u spotu su on i prelepa devojka koja glumi njegovu izabranicu.
Pogledaj vesti o: Pinkove zvezde

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.