KIJU OTPISAO! EVO SA KIM JE UHVAĆEN SLOBA: Kratko se zadržali u stanu, pa se uputili... Svi bulje (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Mar.2019, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KIJU OTPISAO! EVO SA KIM JE UHVAĆEN SLOBA: Kratko se zadržali u stanu, pa se uputili... Svi bulje (VIDEO)

Prekršio važno saobraćajno pravilo.

Pinkova zvezda i bivši zadrugar Sloba Radanović posle napuštanja Bele kuće radi punom parom. Svaki njegov pokret je pod budnim okom javnosti, a svi čekaju ko će biti sledeća izabranica njegovog srca.

Podsetimo, on je pred kamerama "Zadruge 1" prevario i ostavio svoju tadašnju suprugu Kristinu Kiju Kockar zbog mlade modne blogerke Lune Đogani, ali po okončanju rijalitija on je ostao sam.

Ekipa emisije "Paparaco >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << lov" pratila je ovog popularnog pevača, te ga je snimila u veoma interesantom društvu. Posle obavljanja svakodnevnih obaveza po gradu, Sloba je krenuo u jedan kafić, a na snimku pogledajte sa kim se našao!

Nakon što su se kratko zadržali u stanu, po izlasku je Sloba prolazio kroz žuto svetlo na semaforu i nije se pridržavao svih saobraćajnih znakova, jer mu se očigledno veoma žurilo u kafić.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Pinkove zvezde

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.