Gužva ispred “Pinka”: Održana poslednja audicija za Pinkove zvezdice i zvezde!

Izvor: Svet, 16.Avg.2015, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gužva ispred “Pinka”: Održana poslednja audicija za Pinkove zvezdice i zvezde!

Poslednju šansu, da uđu u drugu sezonu najpopularnijih muzičkih šou programa “Pinkove zvezde” i “Pinkove zvezdice” iskoristilo je danas blizu 1.000 kandidata, na završnoj audiciji u Beogradu.

Oni su izašli pred žiri, koji je bio raspoređen u nekoliko televizijskih studija, i pokazali šta znaju.



Narednih nekoliko dana održaće se drugi krug audicija, gde će konačno >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << biti izabrani najbolji kandidati ove godine.


Oni će izaći već ovog septembra pred petočlani žiri “Pinkovih zvezdica”, koji je ostao nepromenjen, baš kao i žiri “Pinkovih zvezda”.


Pogledaj vesti o: Pinkove zvezde

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gužva ispred “Pinka”: Održana poslednja audicija za Pinkove zvezdice i zvezde! (foto)

Izvor: Scandal.rs, 16.Avg.2015

Poslednju šansu, da uđu u drugu sezonu najpopularnijih muzičkih šou programa “Pinkove zvezde” i “Pinkove zvezdice” iskoristilo je danas blizu 1.000 kandidata, na završnoj audiciji u Beogradu...Oni su izašli pred žiri, koji je bio raspoređen u nekoliko televizijskih studija, i pokazali...

Nastavak na Scandal.rs...

AUDICIJA ZA ZVEZDICE Hoće da budu kao Ceca i Pavle, a plaše se Miroslava

Izvor: Blic, 17.Avg.2015, 17:25

Ni više od 35 stepeni nije sprečilo stotine najmlađih i onih preko 18 godina da juče satima stoje i čekaju da se prijave..Red se otegao ispred zgrade, a haos koji je vladao nekoliko sati i vrisak najmlađih kada je u zgradu „Pinka“ ušao mali Pavle Vasiljević, učesnik prve sezone „Zvezdica”,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.