Aleksandra Aleksić raspametila Harisa u Pinkovim zvezdama: Vrhunski, bezobrazno dobro! VIDEO

Izvor: Svet plus, 13.Jun.2015, 22:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandra Aleksić raspametila Harisa u Pinkovim zvezdama: Vrhunski, bezobrazno dobro! VIDEO

Fenomenalni takmičari Pinkovih zvezda u poslednjoj emisiji pred polufinale daju svoj maksimum. Međutim, o takmičarku koji će imati priliku da pevaju uživo odlučuju nijanse.

Četiri prelepe dame zajedno su otepvale pesmu ''Bekrija'', a nakon toga žiri je glasao.

Aleksandra Aleksić je druga takmičarka Pinkovih zvezda koja je prošla u polufinalni deo ovog takmičenja. Ona je pevala pesmu ''Negativ'', a žiri je imao sledeće komentare: ''Bravo >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << srce! Od Isuse do Negativa, preko brda i dolina, svoj stil, sva svoja'', oduševljena je bila Marina. ''Ti si toliko bezobrazna! Zašto? Devedesete godine je na SP u Italiji, Piksi je na nabačenu loptu zamahnuo dvojici Španaca, i umesto da puca na gol, oni su obojica proleteli na guzicama, a on je kasnije zabio gol. To može samo drski i bezobrazni fudbaler koji zna mnogo, i koji zna sve. To mogu samo najbolji, a to ti radiš u muzici. Može bezobrazan u interpretaciji biti samo onaj koji vrhunski zna, a to si ti. Sve je vrhunski, bezobrazno dobro'', dodao je Haris.

U duelu će se naći Zenaida Đukić i Krstinja Matanović. Takmičenje je napustila Renata Lovasova.
Pogledaj vesti o: Pinkove zvezde

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.