Izvor: Nezavisne Novine, 05.Jul.2016, 09:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tim Dankan ide u penziju?

San Antonio Sparsi su prošlog ljeta počeli da se prilagođavaju penzionisanju Tima Dankana dolaskom Lamarkusa Oldridža, da li je Pau Gasol konačni korak?

Gasol je potpisao dvogodišnji ugovor vrijedan 30 miliona dolara, ali će već sljedećeg ljeta moći da postane slobodan igrač.

U međuvremenu, mediji navode da je Dankan već obavijestio zvaničnike kluba i saradnike da bi uskoro mogao da ozvaniči povlačenje sa košarkaškog parketa.

Dankan (40) ima >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << opciju u ugovoru da nastupa još jednu sezonu u kojoj bi zaradio 6,4 miliona dolara, a to bi mu bila 20. sezona u NBA ligi.

On je u karijeri prosječno bilježio 19 poena uz 10,8 skokova, a prošle sezone 8,6 poena uz 7,3 uhvaćenih lopti.

Već godinama ima problema sa koljenom lijeve noge, što ga je mučilo i protekle sezone.

(B92)
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.