Krkobabić: Pomoć grada za veći broj beogradskih penzionera

Izvor: Politika, 30.Apr.2012, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krkobabić: Pomoć grada za veći broj beogradskih penzionera

BEOGRAD – Povećava se broj beogradskh penzionera koji će moći da računaju na redovnu, kvartalnu pomoć grada, najavio je danas gostujući na TV Pink zamenik gradonačelnika Beograda Milan Krkobabić.

Krkobabić je rekao da je do sada 15 puta 65.000 penzionera, čije su penzije manje od 16.000 dinara, dobilo finansijsku pomoć grada.

"Kada smo počeli, limit penzija je bio 14.000 dinara, pa smo ga za tri godine povećali na 16.000. Sada nam je plan, za koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << imamo podršku gradonačelnika Đilasa, da taj limit povećamo na 20.000 dinara", rekao je Krkobabić.

To znači da bi još oko 40.000 beogrdskih penzionera moglo da računa da će svaka tri meseca od grada Beograda dobiti pomoć u vrednosti od 4.000 dinara.

Tanjug

objavljeno: 30.04.2012

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Profit "Srbijagasa" 1,25 milijardi dinara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Apr.2012

BEOGRAD -.."Srbijagas" je u prošloj godini ostvario profit od 1,25 milijardi dinara, saopštio je danas generalni direktor tog preduzeća Dušan Bajatović i najavio da će ta kompanija do 2015. godine investirati oko 2,9 milijardi evra u razvoj gasnog sektora u Srbiji...Profit "Srbijagasa" od 2008....

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Đilas: Više novca za penzionere

Izvor: Mondo, 30.Apr.2012

Gradonačelnik Beograda i nosilac liste "Izbor za bolji Beograd" Dragan Đilas najavio je danas da će u naredne četiri godine biti povećan broj beogradskih penzionera koji će dobijati novčanu pomoć od grada i da će limit za tu pomoć biti povećan na 20.000 dinara.

Nastavak na Mondo...

Đilas: Veća novčana pomoć penzionerima sa niskim primanjima

Izvor: Kurir, 30.Apr.2012

BEOGRAD - Gradonačelnik Beograda i nosilac liste "Izbor za bolji Beograd" Dragan Đilas obećao je da će u naredne četiri godine još veći broj beogradskih penzionera sa niskim primanjima od Grada dobijati novčanu pomoć...Đilas je, prilikom posete Klubu za stara lica "dr Mihailo Stupar 2" na Novom...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.