Kinezi vraćaju slavnog Italijana iz penzije?

Izvor: Vesti-online.com, 29.Jul.2016, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kinezi vraćaju slavnog Italijana iz penzije?

Nekadašnji fudbalski reprezentativac Italije Kristijan Vijeri objavio je danas da se vraća iz penzije i da će se ponovo aktivirati u Kini.

Vijeri, koji ima 43 godine, povukao se iz fudbala 2009. godine kao član Atalante, posle veoma uspešne karijere u kojoj je nastupao za mnogobrojne klubove, među kojima su Juventus, Atletiko Madrid, Lacio, Milan, Inter, Monako, Sampdorija i drugi.

- Dobro jutro >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << svima. Imam važnu vest da saopštim. Bobo se vratio. Odlučio sam da igram fudbal u Kini. Pre pet meseci imao sam 101 kilogram, a sada imam 91. Moram da smršam još dva i spreman sam - napisao je Vijeri na "Instagramu".

Italijanski napadač je dres reprezentacije oblačio 49 puta i dao je 23 gola.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

‘DOBRO JUTRO SVIMA, BOBO SE VRATIO’: Vijeri se grubo našalio sa svetskim fudbalom! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 29.Jul.2016

Duhoviti Bobo Vijeri, kao i uvek.. . Vijeri je pre 17 dana ušao u 44. godinu života, ali je današnjim videom na Tviteru ‘zapalio’ internet. Kako? Lako.. Poslednjih meseci u svetskom fudbalu postao je veliki trend prelazaka u Kinu, gde za ogroman novac odlazi sve više vrhunskih igrača svetskog...

Nastavak na HotSport.rs...

Povratak iz penzije Boba Vijerija!

Izvor: RTS, 29.Jul.2016

Nekadašnji fudbalski reprezentativac Italije Kristijan Vijeri objavio je danas da se vraća iz penzije i da će se ponovo "aktivirati" u Kini. . .Vijeri, koji ima 43 godine, povukao se iz fudbala 2009. godine kao clan Atalante,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.