PayPal od noćas konačno dostupan i u Srbiji !

Izvor: Baguje.com, 10.Apr.2013, 08:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PayPal od noćas konačno dostupan i u Srbiji !

Dobre vesti dragi moji. Nekoliko blogova je objavilo da je PayPal dostupan i u Srbiji, kako je i najavljeno pre nekoliko dana. Nisam hteo preneti vest jer su me naterali da budem skeptik povodom ovoga. Naime, dolazak PayPal-a u Srbiju je najavljivan bar 5 godina, kako se koja vlast smenjivala, tj. menjali ministri, tako su i najavljivali dolazak iste svetske firme. Prošlost na stranu, bitno je da sada možemo da napravimo nalog i uživamo u Internet plaćanju kakvo smo davnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Baguje.com << dana zaslužili.

Za početak, predlažem otvaranje naloga, a to možete uraditi na adresi: https://www.paypal.com/rs/.
Takođe želim napomenuti da nije moguće koristiti sve usluge koje ovaj servis nudi jer im je to praksa kada krenu u nekoj državi. Dakle, moguće je slati novac u inostranstvo ali ne i primati ga. Moguće je plaćati na Internetu (recimo Ebay) ali nije moguće povući novac sa PayPal naloga nazad na karticu. Kao što rekoh, ovo je praksa za početak poslovanja, pratite nas i dalje pa ćemo javiti kada ćemo biti “punopravni” članovi.
Predlažem da se informišete više o ovom servisu na ostalim blogovima koji su preneli vest.
http://igortomic.net/paypal-konacno-dostupan-i-u-srbiji/
http://ftw.rs/paypal-od-nocas-dostupan-u-srbiji/ http://www.ivancosic.rs/isprobavanje/stigao-paypal-u-srbiju http://blog.snajper.org/2013/04/stigao-pay-pal-u-srbiju/ http://www.netokracija.com/srbija-paypal-stigao-48290 http://pcpress.rs/paypal-u-srbiji-sada/  

Post "PayPal od noćas konačno dostupan i u Srbiji !" je objavio djevrek za sajt Baguje.COM, dana 10. 04. 2013.
Kategorije: Vesti | Tagovi: novac, online plaćanje, paypal, plaćanje


Pogledaj vesti o: Paypal Srbija

Nastavak na Baguje.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Baguje.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Baguje.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.