UČESNICA PAROVA ŠOKIRALA: 7 DRŽAVNIH MOĆNIKA bi palo kada bih pokazala ONO što imam u telefonu

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Feb.2017, 08:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UČESNICA PAROVA ŠOKIRALA: 7 DRŽAVNIH MOĆNIKA bi palo kada bih pokazala ONO što imam u telefonu

Fotografije, poruke i još mnogo toga...

Takmičarka rijalitija "Parovi", Teodora Radojičić, koja je pažnju javnosti privukla zbog navodne afere sa Rašom Novakovićem, mužem Goce Tržan, podvrgla se poligrafskom testiranju u vili.

Starleta je otkrila brojne tajne iz svog života, a kako tvrdi, u mobilnom telefonu krije kompromitujuće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << fotografije i poruke, koje bi ugrozile mnoge državne moćnike.

Naime, jedno od pitanja na poligrafu bilo je da li Teodora u telefonu ima stvari koje bi mogle da kompromituju bitne ljude.

- Pa imam svašta u svom telefonu. Ne daj bože da do njega neko dođe. Pa barem sedam veoma jakih ljudi bi palo kada bi se obelodanilo ono što ja imam u svom telefonu. To su poruke i fotografije koje su kompromitujuće. Plašim se malo zbog toga što imam, pa ću čim završim "Parove" sve to da obrišem iz telefona - priznala je starleta.

Na pitanje voditeljke da li su u pitanju političari s kojima je bila intimna, Teodora se samo nasmejala i time potvrdila odgovor. Radojičićeva se zatim osvrnula na teško detinjstvo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

TEODORA ŠOKIRALA NA POLIGRAFU: 7 DRŽAVNIH MOĆNIKA bi palo kada bih pokazala ONO što imam u telefonu

Izvor: Kurir, 01.Feb.2017

...Naime, jedno od pitanja na poligrafu bilo je da li Teodora u telefonu ima stvari koje bi mogle da kompromituju bitne ljude..TEODORINA ISPOVEST ŠOKIRALA PAROVE: Hrvati su hteli da ubiju moju majku!.."Pa imam svašta u svom telefonu Ne daj bože da do njega neko dođe Pa barem sedam veoma jakih ljudi...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.