Izvor: Scandal.rs, 31.Jan.2017, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teodorina ispovest: Tata me je vodio na abortus, posle me se odrekao! (video)

Teodora Radojičić, poznata po tome što je navodno imala aferu sa Rašom Novakovićem, mužem Goce Tržan, rekla je na poligrafu u Parovima da je pre rijalitija – abortirala.

“Moj tata jeste omiljen u društvu i on je čovek intelektualac, ali ja mislim da se on mene stidi. Ne viđamo se često, ali kad smo zajedno kao da osetim neki prikriveni prezir. Sigurno nije zadovoljan mojim ponašanjem ovde i verujem >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << da se, kada ga ljudi zaustave na ulici, ograđuje od mene. On me je vodio na abortus. Kad smo izašli iz bolnice rekao je: E, dobro je da smo i s tim završili”. Moram da kažem da sam zahvalna ocu i da je meni drago što sam tog dana otišla na abortus, koliko god to nekome zvučalo grozno”, ispričala je Teodora.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.