Slađa Petrušić ljuta na produkciju “Parova” jer su joj “oteli” Vladimira Tomovića

Izvor: Svet, 08.Nov.2015, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slađa Petrušić ljuta na produkciju “Parova” jer su joj “oteli” Vladimira Tomovića

Publika rijalitija “Parovi” je očekivala da će po izlasku kaskadera Uroša Ćertića iz emisije on i Slađana Petrušić nastaviti svoju romansu koju su započeli pred kamerama Hepi televizije, ali po svemu sudeći ništa od toga.
Naime, Slađana je sada besna na produkciju šoua zbog toga što su u vilu uveli Vladimira Tomovića, koji ju je tešio i u koga se sada zaljubila, a na društvenoj mreži >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Fejsbuk je čak i objavila njegovu golišavu fotografiju koju joj je sam poslao.
“Produkcija ‘Parova’ stvarno ima nešto protiv mene… Uđem u Parove i zaljubim se, oni mene izbace… Napolju me dočeka Vladimir, tešio me, poljupcima suze brisao… Ja se zaljubim u njega, a oni njega ubace u ‘Parove’… E ne može to tako! Sad je dosta!!! Već mi nedostaje…”, poručila je Slađa na svom profilu.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Slađa Petrušić ljuta na produkciju “Parova” jer su joj “oteli” Vladimira Tomovića

Izvor: 011vodič.com, 08.Nov.2015

Publika rijalitija “Parovi” je očekivala da će po izlasku kaskadera Uroša Ćertića iz emisije on i Slađana Petrušić nastaviti svoju romansu koju su započeli pred kamerama Hepi televizije, ali po svemu sudeći ništa od toga.. Naime, Slađana je sada besna na produkciju šoua zbog toga što...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.