Slađa Petrušić ljuta na produkciju “Parova” jer su joj “oteli” Vladimira Tomovića

Izvor: 011vodič.com, 08.Nov.2015, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slađa Petrušić ljuta na produkciju “Parova” jer su joj “oteli” Vladimira Tomovića

Publika rijalitija “Parovi” je očekivala da će po izlasku kaskadera Uroša Ćertića iz emisije on i Slađana Petrušić nastaviti svoju romansu koju su započeli pred kamerama Hepi televizije, ali po svemu sudeći ništa od toga.
Naime, Slađana je sada besna na produkciju šoua zbog toga što su u vilu uveli Vladimira Tomovića, koji ju je tešio i u koga se sada zaljubila, a na društvenoj mreži Fejsbuk je čak i objavila njegovu golišavu fotografiju >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << koju joj je sam poslao.
“Produkcija ‘Parova’ stvarno ima nešto protiv mene… Uđem u Parove i zaljubim se, oni mene izbace… Napolju me dočeka Vladimir, tešio me, poljupcima suze brisao… Ja se zaljubim u njega, a oni njega ubace u ‘Parove’… E ne može to tako! Sad je dosta!!! Već mi nedostaje…”, poručila je Slađa na svom profilu.


#svet
The post Slađa Petrušić ljuta na produkciju “Parova” jer su joj “oteli” Vladimira Tomovića appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Slađa Petrušić ljuta na produkciju “Parova” jer su joj “oteli” Vladimira Tomovića

Izvor: Scandal.rs, 08.Nov.2015

Naime, Slađana je sada besna na produkciju šoua zbog toga što su u vilu uveli Vladimira Tomovića, koji ju je tešio i u koga se sada zaljubila, a na društvenoj mreži Fejsbuk je čak i objavila njegovu golišavu fotografiju koju joj je sam poslao...“Produkcija ‘Parova’ stvarno ima nešto protiv...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.