Šavija voli Brendona: On kao i ja voli lepe ljude i veliki je esteta!

Izvor: 011vodič.com, 25.Sep.2015, 03:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šavija voli Brendona: On kao i ja voli lepe ljude i veliki je esteta!

Branislav Radonić Brendon je nekoliko puta u proteklo vreme otkrio da mu se sviđa Nataša Šavija, koja ga je naročito opčinila kada se skinula u donji veš pred ostalim učesnicima rijalitija “Parovi”. Pošto su pojedini prozivali Brendona da je gej, zanimalo nas je da li Nataša možda sumnja da je ovaj učesnik “Parova” zapravo koristi da bi se u javnosti predstavio kao heteroseksualac.
“Brendon >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << kao i ja voli lepe ljude i veliki je esteta, zato sam mu se ja najviše dopala, kao i on meni. Volim ljude koji vode računa o svom izgledu i volim da vidim lepe ljude, kako žene tako i muškarce. Ne znam kako je Brendon seksualno opredeljen, nije mi ništa rekao povodom toga, ali, kako god da je, ja ga podržavam. Podržavam generalno gej populaciju, pa bih tako i njega. Naravno da ne bih pokušavala da menjam to kod njega, sve i da voli muškarce, jer sam ja Brendona zgotivila kao prijatelja i sigurno da ćemo biti dobri prijatelji kada izađemo i da ćemo se lepo družiti. Sviđa mi se što je svoj i javno pokazuje svoj stav i ne plaši se osuda. Mnogi su to protumačili kao njegovu taktiku, da se prišlepa uz mene za popularnost, ali ja ne verujem u to. Osetila sam njegove iskrene simpatije prema meni, prijateljske naravno.”, tvrdi Šavija u izjavi za “Pulsonline“.

#svet
The post Šavija voli Brendona: On kao i ja voli lepe ljude i veliki je esteta! appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Parada ponosa

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.