Parovi: Ovi učesnici su nominovani za izbacivanje!

Izvor: Svet plus, 06.Feb.2016, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parovi: Ovi učesnici su nominovani za izbacivanje!

U rijalitiju Parovi sinoć su održane još jedne nominacije, a šestoro takmičara dobilo je najmanje glasova publike, ukućana i produkcije, te će jedan od njih u nedelju napustiti luksuznu vilu.

Takmičari rijalitija Parovi, ali i produkcija dali su svoj sud o tome ko treba da bude izbačen. ​Sedeći za stolom svako od ukućana morao je da kaže ime jednog takmičara koga želi da izbaci iz kuće i da kaže razlog.  Posle brojnih skandala i svađa koji su nastali tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << večeri, najviše nominacija od strane ukućana dobli su

Brendon i Miki Đuričić, publika je nominovala Vesnu Rivas, dok je produkcija nominovala Nenada Marinkovića Gasttozza, Ružicu Veljković i Stefana Švonju.

Koji će takmičar će napustiti luksuznu vilu, saznaćemo u nedelju uveče, a sud o najomraženijem ličnosti daće publika svojim SMS glasovima.

 

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Šestoro nominovanih: Ko sledeći napušta “Parove”? (anketa)

Izvor: Svet, 06.Feb.2016

Nominacije za sledeće izacivanje iz vile “Parova” održane su u petak, a najviše takmičara nominovala je – produkcija!. Zbog kršenja pravila i nepoštovanja produkcije nominovani su Nenad Marinković Gastoz, Ružica Veljković i Stefan Švonja.. Gledaoci su nominovali Vesnu Rivas, dok su učesnici...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.