Parovi: Frka uzmeđu Zorice i Kristine  zbog karatiste!  (VIDEO)

Izvor: S media, 10.Mar.2011, 01:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parovi: Frka uzmeđu Zorice i Kristine zbog karatiste! (VIDEO)

Učesnice rijalitija Parovi koji se emituje na televiziji Happy Zorica Dukić i Kristina Spremo posvađale su se zbog karatiste Rikija.

Dok se Kristina uvijala oko Miloša Vukovića, koji je sedeo za šankom i pio piće, na podijumu je Zorica Dukić komentarisala ponašanje svoje suparnice i rekla:

- Kristina opet naskače na Rikija, počeo je rijaliti! F...ksa mala!

Ovo je čula Dragana, koja je brzo dotrčala do Kristine i rekla joj šta je Zorica rekla za nju. >> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<

Kristina se prvo nasmejala, a zatim došla do Zorice i pitala je:

- Jesi li rekla da sam ja f...ksa?

- Rekla sam da je počeo rijaliti – branila se Zorica.

- Dragana je čula šta si rekla. Zašto si to rekla - bila je uporna Kristina.

- Ona može da kaže šta hoće. Znam šta sam rekla. Vidi, Kristina, ja znam ko si ti, preko koga si ovde došla, ali neću ništa da pričam - nije htela da joj prizna Zorica.

- Misliš li ti da ja ne znam ko si ti!? Ako ja počnem da pričam, videćeš. Ja ne umem da se kontrolišem. Nemoj da si me uzela u usta - vikala je Kristina.

- Radiću šta ja budem htela. Idi do pulta, briga mene šta ti radiš sa Rikijem. Savršeno me boli uvo - provocirala je Zorica.

Morate skinuti Flash Player verziju 8+ da bi ste pogledali spotove.

Morate skinuti Flash Player verziju 8+ da bi ste pogledali spotove.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.