Nova svađa u “Parovima”! Ružica: Dole ti je paukova mreža! Jelena: Dupe ti je pljosnato!

Izvor: Svet, 16.Mar.2015, 22:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova svađa u “Parovima”! Ružica: Dole ti je paukova mreža! Jelena: Dupe ti je pljosnato!

Nova prepucavanja su zabeležena u rijalitiju “Parovi”.  Naime, prvo je Jelena Golubović prozivala Ružicu Veljković i Atinu Marković da treba da porade na svom izgledu, ako se već predstavljaju kao manekenka i plesačica.
“Za tebe niko nije čuo pre “Farme, rekla je Ružica Jeleni.
Glumica je na ovo odgovorila pitanjem:
“Kada si zadnji put gledala neku predstavu?”, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << i dodala, “dupe ti je pljosnato! Kakva si ti manekenka?”
Ruica joj je odmah odgovorila:
“Tebi je dole paukova mreža! Ti bi pokazivala zadnjicu, ali niko to ne želi da gleda!”
Potom se u celu raspravu umešala i Atina, koja je napala Jelenu i prozvala je da je ona pokazivala prva gole grudi, a da sada druge proziva.
“Ja ne znam zašto su te devojke iskompleksirane”,  kasnije je celu svađu prokomentarisala Golubovićeva, dok Atina smatra da je do svađe došlo iz dosade, jer to je jedino što učesnici mogu da rade u “Parovima“ kako bi se zabavili.
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Nova svađa u “Parovima”! Ružica: Dole ti je paukova mreža! Jelena: Dupe ti je pljosnato!

Izvor: Scandal.rs, 16.Mar.2015

Nova prepucavanja su zabeležena u rijalitiju “Parovi”.  Naime, prvo je Jelena Golubović prozivala Ružicu Veljković i Atinu Marković da treba da porade na svom izgledu, ako se već predstavljaju kao manekenka i plesačica...“Za tebe niko nije čuo pre “Farme”, rekla je Ružica Jeleni...Glumica...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.