Maldivi 2015: Zmaj od Šipova histerisao na samom ulasku, voditeljka ga sklanjala od kamere! VIDEO

Izvor: Svet plus, 29.Jun.2015, 21:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maldivi 2015: Zmaj od Šipova histerisao na samom ulasku, voditeljka ga sklanjala od kamere! VIDEO

Zmaj od Šipova nakon rijalitija Parovi 2015 i svog sopstvenog rijaliti U Zmajevom gnezdu, ušao je u novi luksuzni hotel Maldivi! Na samom ulasku, Zmaj je napravio skandal.

Još uvek kivan što je izgubio pobedu u rijalitiju Parovi, Zmaj nakon što se predstavio, počeo je da priča kako je ga je Gasttoozz pobedio tehnikom:''On je mene tehnikom >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << pobedio! U ovom rijalitiju treba da odlučuje žiri o pobedniku, a ne publika'', rekao je Zmaj između ostalog.

Voditeljka Bojana Ristivojević pokušala je da ućutka Zmaja, međutim nije uspela. Posle toga, ona je bukvalno gurala Zmaja od Šipova ka ostalim učesnicima koji su sedeli u dnevnom boravku, a on je pružao otpor i pričao i dalje gledajući u kameru. Produkcija Maldiva je prekinula Zmaja prikazavši profil Tijane Ajfon.

Posted by Maldivi rijaliti on понедељак 29. јун 2015.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.