Tražio je da mu guram pomagalo dole... Aneli optužila Asmina da je imao GEJ AFERU SA ADVOKATOM - otkrila njegove fantazije

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2024, 09:41

"Tražio je da mu guram pomagalo dole..." Aneli optužila Asmina da je imao GEJ AFERU SA ADVOKATOM - otkrila njegove fantazije

Njih dvoje ne prestaju da ratuju.

Drvo mudrosti je noćas rešilo da obraduje Aneli Ahmić, pa joj je omogućilo poziv sa porodicom. Aneli je razgovarala sa sestrom, Sitom Ahmić, a ona joj je otkrila šta sve Asmin Durdžić iznosi o njoj i kakav rat vodi putem društvenih mreža.

Aneli je nakon tog sananja rešila da iznese još "prljavog veša" iz njihovog odnosa. Ona je izjavila da sumnja u Asminovu s*ksualnu orjentaciju i da nije sigurna da li je bio intiman sa advokatom. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Optužila je Durdžića da je imao posebne zahteve u krevetu, a neki od njih su, kako Aneli kaže, da mu gura razne izgračkice u zadnjicu.

- Nije ništa sad specijalno rekla, tebe i Milana samo proziva, rekla je da je na snimku pola žena polu muškarac. Ja sam sumnjala da je bio sa muškarcem, imao je advokata koji je gej, on se dopisivao sa njim celu noć. Ispitivao me je da li bi ti pristala da mu stavljam prste u du*e i to je vazda voleo. Uvek je bio prisan sa tim advokatom koji je gej, ima tu detalja po kojima sam ja zaključila da voli muškarce. Celu noć se dopisivao sa njim sa smeškom, terao me je da mu stavljam vibrator u gu*u, ja ne mogu o tome da pričam ovde Đedoviću, kako da pričam o tome. Kaže da se na snimku vidi pola žena, pola muškarac. Ajde sad da ne pričamo o tome. Kako da pričam o tome Đedoviću, sramota me je to da pričam ovde - rekla je Aneli.

- Ma ko ga je*e, vidiš da priča da ti je je*ao sestru, još te pljuje na sva usta - rekao je Đedović.

- Mislila sam da ga loži to, gledao je gej porni*e. Mene sramota da ovo sada čuje Janjuš ne mogu. Imao je on nekog prijatelja koji je bio sa likom za pare, ja garantujem da je i on imao se*s sa advokatom jer nije mogao da ga plaća za sve troškove sudske, ja sam i majci govorila da sumnjam u to, ali verovatno je bis*ksualac jer je mogao i sa mnom da ima odnose - rekla je Aneli.

- Rekla je Sita da joj uništava život. Rekla je da se vide dlakava leđa na snimku. Rekla mi je da imam nenormalnu podršku i da je sve hejtere tužila. Rekla je da se moram sređivati i da plaču stalno zbog mene, nije očekivala poziv kaže da nije znala. Rekla je da se moram držati zajedno sa Janjušem i da smo najjači - rekla je Aneli.

- Što si ti ćutala toliko? - pitao je Đedović.

- Pa kako ću to pričati meni su to sramotne stvari, šta treba da kažem da sam mu gurala vibrator dole. Njemu je taj advokat sve sređivao, meni je instinkt govorio da je on takva osoba i ja ne mogu da verujem o čemu se radi. Jednom se desilo to i bilo mu je lepo. Kako ću ja sad reći Janjušu ovo, jao nije mi dobro - rekla je Aneli.

- Je l se on uzbuđivao na te klipove sa muškarcima? - pitao je Đedović.

- Pa jeste godilo mu je to, digao mu se tad. U Noru ti se kunem, uvek mi je instinkt govorio da ona voli muškarce, za advokata vazda mi je instinkt govorio da on nešto petlja sa njima. On je rekao da će mu uvek sve plaćati, ali sam ja uvek sumnjala da tu postoji nešto, jer je on i Siti sređivao tog advokata - rekla je Aneli.

- On se zaljubio u mene i Milana sto posto, sad mi je sve jasno. On je odlepio za nama, zato sve to radi i toliko nas pljuje. Znaš kakvih tranvestita ima, on je sigurno platio neku trandžu - rekao je Marko.

- Šta kaže Sita? - pitala je Miljana.

- Pa rekla je da je Asmin sa muškarcem na snimku ili sa transvestitom. Aneli mu je gurala vibrator dole, znači haos Miko jel vidiš ti šta se ovde dešava - rekao je Đedović.

- Ja ne mogu da verujem gospode bože šta ću još sve čuti, ispade ja ovde najnormalnija - rekla je Miljana

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"ASMIN NORI NIJE NIKO" Aneli dobila poziv sa sestrom, kada je saznala šta se dešava sa njenom ćerkicom ostala u šoku

Izvor: Blic, 04.Mar.2024

Aneli Ahmić imala je sinoć poziv sa sestrom Sitom koja joj je otkrila šta se dešava sa njenom porodicom dok ona boravi u "Eliti".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.