Izvor: Blic, 04.Mar.2024, 01:39

"ASMIN JE NA SNIMKU ZA ODRASLE SA MUŠKARCEM, A NE SA MNOM" Šok u Zadruzi, Aneli dobila poziv sa sestrom Sitom: "Hoću to da ispričaš"

Aneli Ahmić večeras se dobila poziv sa sestrom Sitom koja joj je rekla da je svi podržavaju u vezi sa Janjušem, međutim da njih dvoje moraju da prestanu da se svađaju.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Tražio je da mu guram pomagalo dole..." Aneli optužila Asmina da je imao GEJ AFERU SA ADVOKATOM - otkrila njegove fantazije

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2024

Njih dvoje ne prestaju da ratuju...Drvo mudrosti je noćas rešilo da obraduje Aneli Ahmić, pa joj je omogućilo poziv sa porodicom. Aneli je razgovarala sa sestrom, Sitom Ahmić, a ona joj je otkrila šta sve Asmin Durdžić iznosi o njoj i kakav rat vodi putem društvenih mreža...Aneli je nakon tog...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.