Supruga Marvina Geja optužila Rajana O’ Nila za seksualni napad?

Izvor: Scandal.rs, 30.Apr.2015, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Supruga Marvina Geja optužila Rajana O’ Nila za seksualni napad?

Supruga preminulog sol pevača Marvina Geja optužila je glumca Rajana O’Nila za seksualno zlostavljanje. Džen Gej tvrdi da im je Rajan prišao u restoranu tokom ručka i “sve odradio suptilno”.

Navodno je stajao iznad nje i trljao svojim penisom o njen vrat dok je razgovarao sa njenim suprugom.

Džen je o susretu progovorila u autobiografiji “Posle plesa. Moj život sa Marvinom >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Gejom” koju će objaviti u maju.

Napravio je to jako suptilno, ali ja sam osetila njegov penis na vratu. Razgovarao je s Marvinom i nastavio lagano da trlja. Imala sam čudan osmeh i nisam znala šta da kažem ili uradim“, rekla je Jan.

Ona kaže da na kraju, ipak, nije ništa preduzela. Kada je glumac otišao, svoje iskustvo nije podelila sa Marvinom jer se bojala da će doći do svađe.

O’Nil je negirao optužbe tvrdeći da tu ženu nikada nije upoznao.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Supruga Marvina Geja: "Rajan Onil me je seksualno napao"

Izvor: B92, 30.Apr.2015

Džen Gej tvrdi da se sve odigralo u jednom restoranu…..Supruga preminulog soul pevača u svojim memoarima, “Posle plesa. Moj život sa Marvinom Gejom”, tvrdi da ju je Rajan O’nil seksualno napastvovao u jednom restoranu...“Uradio je to veoma suptilno, ali ja sam osetila njegov penis na vratu....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.