Izvor: Radio Slobodna Evropa, 07.Jun.2014, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Split: Gej parada uz jako obezbjeđenje i bez incidenata

Oko 300 građana učestvovalo je u subotu na četvrtoj Paradi ponosa u Splitu, koja je prošla bez incidenata, a obezbjeđivalo je čak 600 policajaca.   Povorka u kojoj je bilo manje učesnika nego ranijih godina prošla je centralnim gradskim ulicama, koje su, prema izvještajima lokalnih medija, bile gotovo prazne.   Za razliku od ranijih godina, ovogodišnjoj paradi nisu prisustvovali hrvatski ministri niti gradonačelnik Splita Ivo Baldasar, koji je bio u Zagrebu na sjednici Glavnog...
Pogledaj vesti o: Parada ponosa

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gej parada održana u Splitu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Jun.2014

Oko 300 građana učestvovalo je danas na četvrtoj Paradi ponosa u Splitu, koja je prošla bez incidenata, a obezbeđivalo je čak 600 policajaca.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.