Sinod SPC da postupi po kanonima i anatemiše članove vlade koji organizuju „gej paradu“

Izvor: KMnovine.com, 18.Sep.2014, 14:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sinod SPC da postupi po kanonima i anatemiše članove vlade koji organizuju „gej paradu“

Srpsko rodoljubivo udruženje "SNO NAŠI" pozvalo je predstavnike Srpske pravoslavne Crkve da postupe po kanonima kada su u pitanju oni članovi vlade koji otvoreno podržavaju tzv. "gej paradu".
 ...

Naslovna fotografija: tzv., "gej aktivista" P.A., foto-montažama isprozivao patrijarha Irineja, prikazavši ga ka zemunca, u šuškavcu i sa brdom para na stolu i mitropolita Amfilohija >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << u haljini, okruženog muškrcima.


Časni Oci

Članovi Svetog Arhierejskog Sinoda SPC, u ime vernika SPC, obraćamo Vam se sa pozivom da Sveti Arhierejski Sinod SPC ekskomunicira iz SPC sve članove vlade pravoslavne vere koji su umešani u organizaciju „gej parade„.

Ovakva primena Crkveno-kanonskih mera mora biti primenjena radi očuvanja duhovnog i nacionalnog bića srpskog naroda i ne bi bio prvi put da Crkva poseže za ovakvim teškim merama.

Posebno, jer su članovi Vlade već više puta upozoravani da ne organizuju ovakvu „manifestaciju„ u Beogradu.

Sadašnja vlada se oglušila o volju svoje majke Crkve i naroda, i ni na jedan način više nema legitimitet da predstavlja našu otadžbinu, stoga Vas molimo da preduzmete mere kako bi narodu nedvosmisleno bilo stavljeno na znanje da se na čelu države ljudi koji hoće da izvrše duhovni pomor srpske omladine.

Svesni situacije da se nalazimo u vremenu u kojem nema mesta za kalkulacije i računice, nadamo se da će te postupiti po kanonima Svete Crkve i da će po kanonskom pravu biti kažnjeni svi koji su umešani u organizaciju „gej parade„ bez obzira na kojem se političkom položaju nalaze.

Informativa služba
SNP NAŠI



Pripremile: KM Novine

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.