Izvor: BanjalukaLive.com, 16.Apr.2013, 00:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz kuće VB izbačen gej aktivista

Iako je večeras bilo nominovano nekoliko ukućana "Velikog Brata", kuću je napustio samo jedan, Boban Stojanović. Ukućani su imali svoje favorite, pa je Boban rekao da vjeruje da bi pored njega, Sindi, Top ili Maja Volk mogli da napuste kuću. Maja Volk se nije plašila izbacivanja: prilično je bila sigurna da ona neće biti ta koja će se pozdraviti sa ukućanima. Maja je vjerovala da su od nominovanih najugroženije bili Sindi i Maja Nikolić, jer su obje "svojim ponašanjem zaslužile da budu izbačene". Konkretno, Sindi, zbog sukoba i nemilog događaja sa Nevenom, a Nikolićeva zbog svojih reakcija, koje Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/film-i-tv/iz-kuce-vb-izbacen-gej-aktivista.html)
Pogledaj vesti o: Parada ponosa,   Veliki Brat,   Maja Nikolić

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Iz kuće VB izbačen gej aktivista

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Apr.2013

Iako je večeras bilo nominovano nekoliko ukućana "Velikog Brata", kuću je napustio samo jedan, Boban Stojanović.

Nastavak na Nezavisne Novine...

ŠOK: Boban izbačen iz kuće Velikog brata!

Izvor: NaDlanu.com, 16.Apr.2013

Četvrti ukućanin koji je izbačen iz kuće Velikog brata je Boban Stojanović... Uzbudljiva noć u kući Velikog brata. Za prethodna tri izbacivanja moglo se i pretpostaviti ko uživa najmanje naklonosti publike. Sada je već prošlo tri nedelje i sve je manje neinteresantnih stanara. Na opšte iznenađenje...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.