Gej aktivista Boris Milićević pretučen i opljačkan

Izvor: Blic, 14.Feb.2013, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gej aktivista Boris Milićević pretučen i opljačkan

Boris Milićević (39) aktivista za prava LGBT populacije opljačkan je noćas i pretučen kada su mu dvojica nepoznatih momaka oduzela lap top i 250 evra, javlja "Alo!".

Milićević je dvojicu momaka upoznao sinoć u beogradskom klubu "Plastik", a na njihov predlog otišli su u stan koji se nalazi na Zvezdari gde su ga prvo pretukli, da bi mu zatim uzeli laptop i 250 evra, piše "Alo".

Milićević je slučaj prijavio policijskoj stanici na Paliluli, a policija intenzivno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << traga za dvojicom lopova.

Boris Milićević je jedan od osnivača Gej Strejt Alijanse i član glavnog odbora Socijalističke partije Srbije.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pretučen i opljačkan gej aktivista Boris Milićević

Izvor: NaDlanu.com, 14.Feb.2013

Boris Milićević (39) aktivista za prava LGBT populacije opljačkan je noćas i pretučen kada su mu dvojica nepoznatih momaka oduzela lap top i 250 evra saznaje ALO!..Boris je dvojicu momaka upoznao sinoć u beogradskom klubu „Plastik“, a na njihov predlog otišli su u stan koji se nalazi na Zvezdari...

Nastavak na NaDlanu.com...

Gej aktivista Boris Milićević pretučen i opljačkan

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Feb.2013

BEOGRAD - Boris Milićević (39) aktivista za prava LGBT populacije opljačkan je noćas i pretučen kada su mu dvojica nepoznatih momaka oduzela lap top i 250 evra, javlja "Alo!"

Nastavak na Nezavisne Novine...

Pretučen i opljačkan gej aktivista Boris Milićević

Izvor: Press, 14.Feb.2013

Incident se dogodio sinoć kada su mu dvojica nepoznatih momaka oduzela laptop i 250 evra, piše Alo.. Milićević je dvojicu momaka upoznao u beogradskom klubu “Plastik”, a na njihov predlog otišli su u stan koji se nalazi na Zvezdari, gde su ga prvo pretukli, a zatim i opljačkali.. Milićević...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.