Pretučen i opljačkan gej aktivista Boris Milićević

Izvor: NaDlanu.com, 14.Feb.2013, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretučen i opljačkan gej aktivista Boris Milićević

Boris Milićević (39) aktivista za prava LGBT populacije opljačkan je noćas i pretučen kada su mu dvojica nepoznatih momaka oduzela lap top i 250 evra saznaje ALO!

Boris je dvojicu momaka upoznao sinoć u beogradskom klubu „Plastik“, a na njihov predlog otišli su u stan koji se nalazi na Zvezdari gde su ga prvo pretukli, a zatim uzeli laptop i 250 evra.Milićević je celu priču prijavio policijskoj stanici na Paliluli, a policija intenzivno traga za dvojicom lopova.Boris Milićević je jedan od osnivača Gej Strejt Alijanse i član glavnog odbora Socijalističke partije Srbije. (Izvor: Alo.rs)

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gej aktivistu i člana SPS namamili u stan, pretukli i opljačkali

Izvor: Vesti-online.com, 14.Feb.2013

Boris Milićević (39) aktivista za prava LGBT populacije opljačkan je noćas i pretučen kada su mu dvojica nepoznatih momaka oduzela lap top i 250 evra, saznaje Alo.rs..Boris je dvojicu momaka upoznao sinoć u beogradskom klubu "Plastik". Na njihov predlog otišli su u stan koji se nalazi na Zvezdari...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.